Indian Summer Gravel Series

Ontdek de mooiste gravel- en bospaden in de prachtige omgeving van Heeze op de Groote Heide, Strabrechtse Heide, natuurgebied de Peel en bij de Belgische grens met twee prachtig uitgestippelde routes.

De Indian summer

'De Indian Summer, ook wel de nazomer, oudewijvenzomer of sint-michielszomer genoemd is de periode van eind september tot half november waarin het nog zomerachtig weer kan zijn. 

Weliswaar daalt in deze tijd van het jaar de gemiddelde middagtemperatuur in De Bilt van ongeveer 20 graden naar 9 graden, maar er zijn ook regelmatig periodes die volledig aan de zomer doen denken.'

Op zondag 18 oktober vindt de eerste editie van de 
Indian Summer Gravel Series plaats!

Na het succes van Parelkoers in maart wordt dit het tweede event van Grinta Events.

Ontdek de mooiste bos- en gravelpaden van Zuid-Oost Brabant en geniet van de perfecte verzorging bij start, finish en onderweg.

Deelname kost €19,50 en is inclusief GPS-route, verzorging onderweg en hamburger+biertje(of alcoholvrij drankje) na afloop! 

Inschrijven
Prachtige routes

Twee fantastisch uitgestippelde gravelroutes van 100 en 150 kilometer. 

Let op!

De gravelroute is alleen met GPS te rijden en wordt niet uitgepijld.

Bier en burgers

Als de zware tocht erop zit kan je bijkomen op het evenemententerrein onder het genot van een biertje en lekker broodje Strabrechts rund burger!

Verzorgingsposten

Het zal je vóór, tijdens en na de tocht aan niets ontbreken. Sportvoeding, fruit, repen en drinken zal voor je klaarstaan op onze verzorgingsposten. Daardoor kunnen jij en je fietsvrienden / fietsvriendinnen optimaal presteren én genieten! 

Kapellerput

De start en finish is op het evenemententerrein bij Kapellerput in Heeze. 

Kapellerput is gelegen in de prachtige bossen nabij Heeze en grenst aan de Strabrechtse heide. 

Corona Maatregelen

Uiteraard zullen wij ons houden aan de nodige maatregelen m.b.t. Corona volgens de regels van de KNWU, zodat we de veiligheid van de deelnemers niet in gevaar brengen.